خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 379

اخذ ویزای چین _مدارک مورد نیاز ویزاخرداد96

نوشته شده توسط 

 

 

 

 

اخذ ویزای چین _مدارک مورد نیاز ویزاخرداد95

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس6 در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. گواهی تمکن مالی(حداقل موجودی10میلیون تومان)

 

شرایط اخذ ویزا چین


انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین


ویزا گروهی چین ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود
ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود
ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود
ویزا مولتی چین ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است
برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل 3 ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است


قیمت  ویزای چین گروهی


ویزاگروهی98دلار
ویزا  گروهی فوری140دلار


قیمت  ویزای چین انفرادی


ویزا عادی انفرادی123دلار
ویزا فوری انفرادی150دلار



با ما تماس بگیریدSmile

43674448 -09354882927 

سعادت سیر-میرفخرایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خواندن 1787 بار آخرین بار تغییر یافته شنبه, 26 فروردين 1396 09:36