قیمت ویزای چین

نوشته شده توسط 

قیمت ویزای چین

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است.بهمین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید و همچنین مدارکی که برای ویزای چین به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزای توریستی انفرادی 230 دلار است.

 مدارک مورد نیاز برای ویزای چین :

  1. شناسنامه ایرانی
  2.  گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  3. دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  4. دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  5. اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  6.  بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

 

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین

  •  ویزا گروهی چین : ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزا انفرادی چین : ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزا تجاری چین : ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزا مولتی چین : ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است.برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل 3 ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

 

مدارک ویزای انفرادی چین

  • اصل پاسپورت
  • دو قطعه عکس6 در ۴ رنگی زمینه سفید
  • اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  • گواهی تمکن مالی(حداقل موجودی12میلیون تومان)

 

1. قیمت ویزای انفرادی چین توریستی

  • ویزا عادی انفرای 180 دلار درصورت خرید بلیط
  • ویزا فوری انفرادی 210 دلار

 

2. قیمت ویزای گروهی چین

  • تماس بگیرید

 

3.قیمت ویزای 3ماهه چین

  • تماس بگیرید

 

4. قیمت ویزای 6ماهه چین

  • تماس بگیرید

 

5. قیمت ویزای یکساله چین

  • تماس بگیرید

 
 

6. قیمت ویزای توریستی چین

7.قیمت ویزای فوری چین

8. قیمت ویزای تجاری چین

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر از نرخ ویزای چین و قیمت ویزا چین با کارشناسان ما در تماس باشید.

با ما تماس بگیرید

43674448 -09354882927 

سعادت سیر-میرفخرایی

 

خواندن 3515 بار آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 12 تیر 1396 11:49