خبر فوری برای شرکت کنندگان در فاز یک نمایشگاه گوانجو

نوشته شده توسط 

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است.بهمین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای چین :

  • شناسنامه ایرانی
  •  گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  •  دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  • اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  •  بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.
 
اطلاعیه در خصوص ویزای چین : به علت تعطیلی سفارت از تاریخ 1تا 10 اکتبر مسافرین فاز 1 نمایشگاه آخرین مهلت دریافت ویزای چین، برای نمایشگاه فاز 1 به حالت عادی پنج شنبه 1 مهر و فوری شنبه 3 مهر میباشد.
خواندن 1511 بار آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 31 شهریور 1395 15:35