قیمت ویزای انفرادی چین

نوشته شده توسط 

قیمت ویزای انفرادی چین

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس6 در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. تمکن مالی(حداقل موجودی10میلیون تومان)

 

شرایط اخذ ویزا چین


انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از :ویزا انفرادی چین  ویزا مولتی چین

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود
ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود
ویزا مولتی چین ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است
برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است


قیمت  ویزای چین 


ویزا عادی انفرادی 135 دلار(این نرخ در صورت خرید بلیط میباشد)

ویزا فوری انفرادی165دلار(این نرخ در صورت خرید بلیط میباشد)

 

 

ما مدعی بهترین قیمت نیستیم خودتان مقایسه کنید

 

با ما تماس بگیریدSmile

43674448 -09354882927 

سعادت سیر-میرفخرایی

خواندن 464 بار